Vetenskapen

DERMYN® Active Serum, DERMYN® Renewing Power Serum och DERMYN® Eye Cream innehåller alla den patenterade och kliniskt beprövade aktiva formulan Tricutan® eller Tricutan® Complex som har en lyftande och uppstramande effekt på huden.

Kliniska studier har visat att ett mätbart resultat uppnåddes inom bara 45 minuter, med tydlig långsiktig effekt på hudens fasthet efter regelbunden användning två gånger om dagen i 28 dagar.

DMEA
Vissa DERMYN®-produkter innehåller Tricutan® Complex som är en kombination av Tricutan och DMEA (även kallat dimetylaminoetanol eller dimetyl MEA) – en aminoalkohol. DMEA har en förmåga att genomfukta huden, vilket bidrar till en fast hud med ungdomligt utseende.

Dermyn- Rosmarinus officinalis - ökar halten kollagen i dermis

Rosmarinus officinalis (rosmarin)

Innehåller naturlig ursolsyra, ett ämne som har anti-aging effekt på huden genom att återfukta den från insidan och därmed bidra till en ungdomlig hud. Rosmarin har även visat sig bidra till ökad cirkulation, hjälpa till att strama upp huden samtidigt som den gör hudtonen jämnare samt bidra till ökad spänst.

Dermyn - Centella asiatica - bidrar till hudens styrka och fasthet

Centella asiatica (salladsspikblad)

Kallas även tigergräs eller gotu kola. Innehåller triterpenoidföreningar såsom asiaticosid och madecassicosid. Dessa föreningar gör huden starkare och mer flexibel genom att stimulera fibroblasterna och kollagensyntesen.

Dermyn - Curcuma longa - fungerar som en stark antioxidant

Curcuma longa (gurkmeja)

THC (tetrahydrocurcuminoids), en substans härrörande från rötterna av Curcuma longa, fungerar som en stark antioxidant som samlar upp fria radikaler. Detta förebygger oxidation i hudcellerna och kan därmed motarbeta hudåldrande. THC har också en naturligt blekande effekt på huden.