Om DERMYN® 

DERMYN® är ett unikt sortiment av hudvårdsprodukter för välmående och ungdomlig hud – utvecklat, tillverkat och förpackat enligt högsta standard i Habo.

DERMYN® har ursprungligen utvecklats av en forskargrupp hos ett innovativt svenskt forsknings- och utvecklingsföretag som arbetar med injektionsbehandlingar. Ansiktslyftande produkter och anti-rynkkrämer innehåller ofta starka preparat och kan därför endast användas med långa mellanrum. Den framgångsrika forskargruppen ville hitta en naturlig produkt som på ett säkert sätt kan användas varje dag. Genom att göra detta ville de utveckla en behandling som skulle kunna användas för att öka effekten av andra anti-rynkprodukter – eller till och med användas som en naturlig ansiktslyftning på egen hand.

Dermatologerna, som också är kända för sitt deltagande i utvecklingen av det välkända svenska varumärket Jabushe, arbetade på den ursprungliga formuleringen. De upptäckte Tricutan® – en kombination av tre naturliga växtextrakt med långvarigt uppstramande effekt, som kan kombineras med DMEA för att ge ett omedelbart lyft.

Fördelen med Tricutan® Complex är att det stimulerar muskeltonus för att ge ett livligt, hälsosamt ansiktsuttryck snarare än det stela, uttryckslösa resultatet som är resultatet av många andra ansiktsbehandlingar.

Effekterna av Tricutan® Complex dokumenterades i kliniska studier vid Karolinska Institutet, ett av världens ledande medicinska forskningsinstitut, som tilldelar Nobelpriset i medicin samt Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Tricutan är skyddad av patent i Sverige och runt om i världen.

"Dermyn Active Serum har en utmärkt ansiktslyftande effekt. Det unika i Active Serum är att det initierar "tre lager av subkutana proteser" (epidermis, dermis, muskelreparationer steg för steg). I tre kliniska studier har Dermyn visat den ansiktslyftande effekten och en synlig förbättring av fasthet och elasticitet i huden. Jag är mycket hedrad att ha fått bevittna Dermyns framsteg inom forskning och utveckling, och jag är djupt imponerad av Dermyns innovation och kvalitet. "
Prof. Jan Faergemann Dermatologist with Sahlgrenska University Hospital, Sweden