Om DERMYN® 

DERMYN® är ett unikt sortiment av hudvårdsprodukter för välmående och ungdomlig hud – utvecklat och tillverkat och förpackat i vår ISO-certifierade produktionsanläggning i Habo utanför Jönköping. Anläggningen drivs helt och hållet med förnybar el och har även en egen solcellsanläggning.

DERMYN® har ursprungligen utvecklats av en forskargrupp hos ett innovativt svenskt forsknings- och utvecklingsföretag som arbetar med injektionsbehandlingar. Professionella ansiktslyftande produkter och anti-rynkkrämer innehåller ofta starka preparat och kan därför endast användas med långa mellanrum. Den framgångsrika forskargruppen ville hitta en naturlig produkt som på ett säkert sätt kan användas varje dag. Genom att göra detta ville de utveckla en behandling som skulle kunna användas för att öka effekten av andra anti-rynkprodukter – eller till och med användas som en naturlig ansiktslyftning på egen hand.

Dermatologerna, som också är kända för sitt deltagande i utvecklingen av det välkända svenska varumärket Jabushe, arbetade på den ursprungliga formuleringen. De upptäckte Tricutan® – en kombination av tre naturliga växtextrakt med långvarigt uppstramande effekt, som kan kombineras med DMEA för att ge ett omedelbart lyft.

Effekterna av Tricutan® Complex dokumenterades i kliniska studier vid Karolinska Institutet, ett av världens ledande medicinska forskningsinstitut, som tilldelar Nobelpriset i medicin samt Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Tricutan är skyddad av patent i Sverige och runt om i världen.